Home

Здравейте!

Ако четете това, значи сте попаднали в личния ми свят – светът на моите страсти, мисли и емоции, свързани с пътешествия, мода, красота, изкуство и кулинария, всякакви видове дизайн и така нататък и така нататък. И въпреки, че мислите в главата ми често са ужасно хаотични, а емоциите ми неконтролируеми, ще се старая да ги синтезирам и обуздавам.

Реших да пиша за пътешествия, защото те са голямата ми страст. Живея, за да пътувам и да преоткривам света. Всяко ново кътче земя, което посетя ме обогатява и изпълва живота ми със смисъл и желание за още и още нови пътувания. Мисля, че просто имам вродена любознателност към света. Модата е другата ми голяма страст още откакто за първи път хванах в ръце едно от модните списания на мама. След това започнах да рисувам дрехи по тетрадките си в училище, а накрая всичко това прерасна в следене на модните тенденции, шопинг мания и непрестанно търсене на перфектния аутфит.

И тъй като смятам, че постовете ми ще говорят сами за мен, по-добре отколкото аз самата бих могла ви оставям да се потопите в Marty‘s world blog.

Добре дошли в моя свят!