Home

Здравейте!

Ако четете това, значи сте попаднали в личния ми свят – светът на моите страсти, мисли и емоции, свързани с пътешествия, мода, красота, изкуство и кулинария, всякакви видове дизайн и така нататък и така нататък. И въпреки, че мислите в главата ми често са ужасно хаотични, а емоциите ми неконтролируеми, ще се старая да ги синтезирам.

Реших да пиша за пътешествия, защото те са голямата ми страст. Живея, за да пътувам и да преоткривам света. Всяко ново кътче земя, което посетя ме обогатява и изпълва живота ми със смисъл и желание за още и още нови пътувания. Мисля, че просто имам вродена любознателност към света. Модата е другата ми голяма страст. Oще от съвсем малка обичах да избирам дрехите, с които мама ме облича и да разглеждам модните й списания. След това започнах да рисувам дрехи по тетрадките си в училище, а накрая всичко това прерасна в следене на модните тенденции, шопинг мания и непрестанно търсене на перфектния аутфит.

И тъй като смятам, че постовете ми ще говорят сами за мен по-добре, отколкото аз самата бих могла, ви оставям да се потопите в Marty‘s world.

Добре дошли в моя свят!

Advertisements